Referencer

Da min kæreste og jeg besluttede os for at købe et rækkehus i et bofællesskab, blev vi enige om at kontakte en stylist som kunne hjælpe med indretningen, da boligen både var ret så lille, trængte til en ordentlig omgang oppustning og en mere nutidig stil for at vi kunne se os selv i den som familie de næste mange år fremover. En af de største udfordringer vi så for os, var at skabe plads og opbevaring til os to voksne og til to små børn.

Vi har fået et meget større udbytte af samarbejdet end vi havde forventet!

Bodil kom både med forslag af håndværksmæssig karakter såsom opsætning af en mur, som har adskilt køkken fra stue og givet meget mere rumlighed i boligen, udskiftning af gelænder for et mere nutidigt look samt valg af maling, farver og kvalitet, hvilket i sig selv har givet boligen et markant visuelt løft.

I forhold til møblering har det været helt uvurderlig at have Bodil med i processen allerede inden vi flyttede. Det gav os et rigtig godt overblik og god tid til at sælge og skille os af med de ting som vi ikke længere havde behov for, samt male og restaurere nogle gamle møbler så de har fået nyt liv.

At Bodil har guidet os via meget udførlige (og smukke) skitser og produktforslag, har gjort det meget meget nemt for os at tage stilling til stil, tage beslutninger om køb, givet økonomisk overblik og vi har kunne slappe helt af og bare koncentrere os om at udføre.

Det er helt vildt så stor værdi det har haft med Bodils vejledning og assistance. Min kæreste er vildt lettet over at være på plads og uden de store diskutioner ham og jeg imellem, og jeg er lykkelig for at vi har gjort de rigtige køb der fungere og undgået en masse fejlkøb. Det er desuden helt vildt så meget hygge det har givet at have besøg af Bodil en sidste gang hvor hun hjalp med at få den sidste finish på plads. Der er nu skabt en rød tråd gennem boligen hvor vores gamle ting binder historien sammen på fineste vis.

Det lyder dyrt, men det har det ikke været. Vi har fået max udbytte af Bodils tid, og i sammenligning med resultatet har det været en marginal investering.
Linda Hansen, Hinnerup
Vores beslutning om at få Bodil til at hjælpe os med indretningen af vores hjem har vi ikke fortrudt.

Vi oplevede fra starten en respekt for os, vores hus og budget. Hun formåede at få det bedste ud af, hvad der var at arbejde med. Målet var et dejligt hjem præcis for os. Efterfølgende har vi fået komplimenter af venner og bekendte, som derefter selv har haft besøg af Bodil.

Bodil hjalp os med at finde ud af, hvilken stil vi gerne ville have. Hun vejledte os i køb af nyt, men formåede samtidig i stor stil at anvende, hvad vi allerede havde. Utroligt hvad maling og en ny måde at anvende og sætte tingene sammen på kan gøre. Ting vi troede skulle smides ud, sås pludseligt i et helt andet lys.

Samtidig har Bodil lært fra sig med tips til indretningsprincipper, vi efterfølgende flittigt har benyttet os af. Hun har hjulpet os ad flere omgange og vi har hver gang fået samme gode oplevelse og resultat.
Inge og Mikael Nørby-Lassen, Bækgården, Ribe
 
 
STYLISTEN Bodil Forsberg | CVR: 27285120 | Elmosevej 61, 8330 Beder  | Tlf.: 21689206